Tantra knuffelsessie

Spiritueel gezelschapsheerrDaniel BBBBBB holemanEen tantra knuffelsessie is er speciaal voor mensen die moeite hebben met het blootzijn en zich er niet bij op hun gemak voelen. De tantra knuffelsessie is er ook voor mensen die aanraking als een gemis en tekort in hun leven ervaren en ernaar verlangen om werkelijk aangeraakt te worden. Tijdens een tantra knuffelsessie kun je ook actief aangeven wat voor jou gewenst zou zijn om knuffels te ontvangen.

Tijdens de tantra knuffelsessie stem ik me af op jouw energie en jouw behoefte om aangeraakt te willen worden. Omdat het een doelgrobg-oranje-1.gifep bestemt die het blootzijn en aanraking enigszins kunnen schuwen, vind ik het belangrijk dat jij ook aangeeft op welke wijze jij aangeraakt wil worden. Tijdens het eerste gesprek wat vooraf gaat aan de tantra knuffelsessie, kunnen we de mogelijkheden bespreken die zoveel mogelijk voorziet binnen jouw behoefte.

Naast eten, drinken, kleding en onderdak, vormen aanraken en aangeraakt worden een wezenlijk onderdeel van ons bestaan en ons functioneren. Contact op het fysieke niveau werkt ontspannend en helend. De images-1.jpghuidige samenleving kan veel aandacht en tijd van ons vergen op het gebied van werk, huishSpiritueel gezelschapsheerrouding en andere verplichtingen. Door het drukke bestaan leven we, steeds meer en meer, letterlijk langs elkaar heen waardoor we tijd en ruimte tekort kunnen komen om werkelijk te voelen wat er zich in ons lichaam afspeelt met als gevolg dat er zich spanningen kunnen ophopen, zowel lichamelijk als geestelijk. Wanneer we door een ander worden aangeraakt, komen we weer in contact en verbinding met ons lichaam en onze gevoelens. De tantra knuffelsessie biedt voor jou de mogelijkheid en de gelegenheid om veiligheid, geborgenheid en verbinding te ervaren met jezelf. Schenk en gun het jezelf om werkelijk (aan)geraakt te worden.

Afhankelijk van de gewenste wijze van aanraken, vindt de  tantra knuffelsessie plaats op eebg-oranje-1.gifn futon op de grond. Doordat we de kleding aanhouden, zal er geen olie worden gebruikt. De tantra knuffelsessie is er voor zowel mannen als vrouwenIn theorie kan ik hiervoor, bijvoorbeeld voor regio Arnhem, ook aan huis komen. Daar moeten wel goede afspraken over worden gemaakt omdat intenties van beide kanten duidelijk, helder en zuiver dienen te zijn.

 

images.jpg

Spiritueel gezelschapsheerr

 

Tantrische – Tantra massage Arnhem Tantra knuffelsessie Gemert Noord Brabant