Tantra levenservaring

Tantra levenservaring 

Dit is in mijn belevenis en ervaring niet iets wat je kunt leren uit een boek. Het is een instelling die je hebt en het gaat voornamelijk over intenties. Tantra is het leven zelf. Door te leven en jezelf te observeren in wie je bent tot jezelf en anderen, kan er bewustwording optreden. Tantra levenservaring betekent voor mij letterlijk ‘ervaren’ van de stroom van het leven

Ik ben een autodidact. Door zelfobservatie ben ik steeds helderder in gaan zien hoe energetische interactie verloopt m.b.t. mijzelf en mijn omgeving. Mijn tantra levenservaring staat vooral in het teken van het steeds helderder en bewuster waarnemen van de energetische interactie met betrekking tot mijzelf en mijn medemens.

Doordat ik beschik over een goede dosis zelfreflectie, zelfbewustzijn en openheid naar mezelf en mijn medemens, is er sprake van een zuiver ZIJN m.b.t. intenties en handelen in het (aan)raken van mensen, zowel op een communicatieve, lichamelijke en energetische wijze.

Energetische interactie

Wat voor mij ook goed waarneembaar is, dat is de mate van openheid van de persoon die een tantra massage ondergaat. Zo voel ik ook aan bij mensen of er werkelijk sprake is van verbinding en van een goede doorstroming van de /levens/seksuele energie. De energetische verbinding wordt als het ware hier mede door bepaald.

In wezen kun je dus zeggen, dat ik tantra zelf ontdekt heb in mijn dagelijkse levenservaring. Ik heb daarbij geen lessen gehad van een leraar. Maar wat je ook kunt zeggen, is dat tantra altijd en op elk moment opnieuw wordt uitgevonden. De leer bestaat, in taal, boek, geschrift en zelfs op video. De ontdekking wat tantra inhoudt, dat is wat ik persoonlijk heb mogen ondervinden in mijn eigen levenservaring.

Dat noem ik mijn tantra levenservaring. Dan wordt tantra, ongeacht de uitgebreide bestaande kennis, elke keer en op elk moment weer opnieuw geboren. En zo behoudt tantra zijn oeroude kennis en blijft tantra op hetzelfde moment ook jong en fris. Tantra leeft! Juist door eigen kennis, zelfinzicht en levenservaring. Voor een tantra massage Veghel regio in Brabant, kunt u bij mij terecht

 Tantra massage nabij Eindhoven

220px-KalachakraSera

220px-KalachakraSera

Tantra Massage Veghel regio Noord Brabant