Over mij

Over mij, Jeroen Asitha Bos

Ik ben geboren Op 23 juni 1980 in Sri Lanka te Horana en ben geadopteerd door Nederlandse ouders op de leeftijd van 1 jaar en 9 maanden. Als kind werd ik altijd overspoeld door prikkels en energieën van anderen en mijn omgeving. Mijn eigen emoties zaten daarin in de weg. Daarom kon ik nooit goed het onderscheid maken wat van mij was en wat van anderen. Ik heb in mijn proces een zeer fijngevoelige intuïtie ontwikkeld m.b.t het (h)erkennen van (andermans) energie, blokkades en patronen. Ken jezelf en je kent de ander.

Transformatie

In mijn leven heb ik geleerd, om met vallen en opstaan, dichter bij mijn eigen essentie te komen. Ik denk dat iedereen wel een dieptepunt in zijn/haar leven meemaakt. Een dieptepunt is noodzakelijk en essentieel om van daar, uit te herrijzen en een transformatie te ondergaan. Na het bereiken van een dieptepunt is er alleen nog maar een weg omhoog.

De diepte én hoogte punten op geestelijk en emotioneel vlak, hebben er voor mij toe geleid dat ik .. geleidelijk aan .. wakker en bewust ben gaan worden dat mijn leven .. het leven .. één groot verhaal is wat ik zelf creëer en zelf (onbewust) in stand houd. Dit inzicht heeft voor mij voor een diep innerlijke ruimte, vrede en rust gezorgd.

Daardoor ervaar ik het leven nog voller, nog dieper en nog intenser met mezelf en mijn medemens. De verbinding en inzichten die ik in mezelf heb gevonden en verworven wil ik graag delen met anderen, zowel in de verbale, lichamelijke als in de energetische interactie.

Het geven van tantrische massage en het delen van verworven inzichten, zie en ervaar ik als mijn levensroeping. Voor mij is het een (ge)geven vanuit een diepe verbinding die ik met mezelf ervaar en alleen vanuit zuivere intenties met mijn medemens kan en wil delen. In mijn tantra visie geef ik nog meer uitleg over intenties en inhoud.

 Ik groet jou met een Namasté wat betekent “Ik eer de God/Godin in jou”. Ben je op zoek naar tantra massage Brabant omgeving, dan ben je van harte welkom

Tantra massage nabij Eindhoven

Tantrische – Tantra Massage Regio Eindhoven Over Mij Gemert Noord-Brabant