Over mij

Tantra massage EindhovenOver mij, Jeroen Asitha Bos

Ik ben geboren Op 23 juni 1980 in Sri Lanka en ben geadopteerd door Nederlandse ouders op de leeftijd van 1 jaar en 9 maanden. Als kind werd ik altijd overspoeld door energieën van anderen en mijn omgeving en omdat ook mijn eigen emoties in de weg zaten, kon ik nooit goed het onderscheid maken wat van mij was en wat van anderen. Gedurende de laatste jaren heb ik een zeer fijngevoelige intuïtie ontwikkeld in wie ik ben en wie mijn medemens is m.b.t. het aanvoelen en (h)erkennen van andermans energie, blokkades en patronen. 

Transformatie

In mijn leven heb ik geleerd, om met vallen en opstaan, dichter bij mijn eigen kern te komen. Ik denk dat iedereen een dieptepunt in zijn/haar leven meemaakt. De diepte punten op geestelijk en emotioneel vlak, hebben ertoe geleid dat ik veel innerlijke ruimte en inzichten met mezelf ervaar. Na het bereiken van een dieptepunt, is er alleen nog maar een weg omhoog. Geleidelijk aan ben ik mij steeds bewuster geworden wie ik zelf ben en wie mijn medemens is. Het doorleven en verwerken van scala aan gevoelens, heeft voor een diep innerlijke rust en vrede gezorgd.Daniel b.
Daniel b.Er is daardoor veel innerlijke ruimte om zowel mijzelf als de ander daarin te kunnen ontvangen. Wat ik van anderen te horen krijg is dat ik veel rust uitstraal.

Ik ervaar het leven nog voller, nog dieper en nog intenser. De verbinding en inzichten die ik in mezelf heb gevonden en verworven wil ik graag doorgeven. Zowel in de verbale, lichamelijke als in de energetische interactie. Het geven van tantrische massage zie en ervaar ik als mijn levensroeping. Voor mij is het een (ge)geven vanuit een diepe verbinding die ik met mezelf ervaar en alleen vanuit zuivere intenties kan en wil doorgeven. In mijn tantra visie geef ik nog meer uitleg over intenties en inhoud.

 Ik groet jou met een Namasté wat betekent “Ik eer de God/Godin in jou”. Ben je dus op zoek naar tantra massage Brabant omgeving, dan ben je van harte welkom

images-1.jpg

Tantra massage nabij Eindhoven

Tantrische – Tantra Massage Regio Eindhoven Over Mij Gemert Noord-Brabant