Tantrisch Liefdevol Contact

images.jpgTantrisch Liefdevol Contact, gelijkwaardigheid, heelheid en verbinding

Op deze manier wil ik mensen bereiken die behoefte hebben aan gezelschap gedurende een dag of dagdeel. Hoe we de dag gaan invullen, hangt af van het moment waar jij behoefte aan hebt en waar wij beiden mee in overeenstemming zijn gekomen.

Waar het vooral om draait, is om verbinding aan te gaan, om samen kleur te geven aan de dag. Het kan een combinatie van van alles wat zijn. (diep) inhoudelijke gesprekken, (tantra)massage, een wandeling of een activiteit die we samen kunnen doen.

Het kan en mag ook knuffelen zijn, om het gevoel van lichamelijkheid en nabijheid te ervaren. Het hoeft niet één ding te zijn en kunnen er meerdere zijn. Voorwaarde is dat het voor ons beiden goed aanvoelt en dat je niks neemt van de ander, maar juist deelt. Delen geeft en schept verbinding.

Wát we ook gaan doen, in welke combinatie dan ook, de intenties van tantrisch liefdevol contact zijn hierin het allerbelangrijkst. Alles draait om intenties. De belangrijkste intentie is voor mij gelijkwaardigheid. In het onderwerp tantra visie lees je meer over mijn intenties.

Met betrekking tot intenties is het voor mij, maar zeker ook voor jou van belang om eerst helder en duidelijk te krijgen wat je intenties zijn en wat jij precies wilt en in hoeverre ik je daarin kan bijstaan. Daarom ga ik eerst met jou een gesprek aan om te kijken waar de behoeftes liggen en of ik daarin voor jou van betekenis kan zijn.

Voor mij is het vanzelfsprekend dat ik er ben voor mannen en vrouwen, omdat iedereen behoefte heeft werkelijk (aan)geraakt te worden. Daarin maak ik geen onderscheid in sekse. Dus zoek je tantrisch liefdevol contact voor Noord-Brabant, dan hoor ik graag van je.

 

Tantra massage nabij Eindhoven

 Spiritueel gezelschapsheerr images.jpg 

Tantra Massage Tantrisch Liefdevol Contact Noord Brabant