Heilige en helende seksualiteit

Heilige en helende seksualiteit

Heilige en helende seksualiteit richt zich op een persoonlijke benadering van de mens. Daarbij is van belang dat er sprake is van een wederzijdse een duidelijke en goede communicatie. Openheid, zuiverheid, intenties en verbinding met jezelf en met de ander zullen de leidraad vormen.

In mijn visie wil ik mijn medemens op een persoonlijke manier benaderen mbt seksualiteit. Erotiek kan en mag daar ook een onderdeel van zijn, maar vormt geen doel op zich. Waar het voornamelijk om gaat is het doorleven van je gevoelens. Wanneer je seksuele energie goed zal stromen, dan stromen ook al je andere gevoelens. Het aangaan van je seksualiteit, het werkelijk aangaan, is als een openstaan voor alles wat in je leeft. Het is als het openen van je innerlijke poorten. Innerlijke poorten die de toegang geven aan je (diepe) innerlijke gevoelsbeleving. Dit is in mijn visie heilige en helende seksualiteit.

Op een (verre) reis, dan heb je tijd, rust en aandacht nodig om ervaringen en belevenissen te doorleven. Wat ik je dan ook zou willen meegeven, is een ervaring en een reis op innerlijk vlak. Een reis waarin een goede sociale communicatie, openheid, vrijheid en gelijkwaardigheid belangrijke kernwaarden zijn. Een reis waarin tijd niet relevant is en waarbij er niet op de klok wordt gekeken. Seksualiteit is iets heel natuurlijks. Graag wil ik jou deze ervaring meegeven dat seksualiteit een wezenlijk en belangrijk onderdeel is van de mens. Naast al deze waarden, is en blijft veiligheid het allerbelangrijkste onderdeel.

Ik wil jou uitnodigen in een persoonlijke sfeer en ambiance. Voor deze reis op innerlijk vlak ontvang ik jou of jullie in de sfeer van duizend en één nachten. Heilige en helende seksualiteit is er voor iedereen die op lichamelijk, geestelijk en energetisch niveau contact en verbinding aan willen gaan. Man of vrouw. Singles of koppels.

Heilige en helende seksualiteit Tantra Noord Brabant