Voorwoord tantra blog en forum

Op de pagina tantra blog en forum wil ik mijn eigen blogs plaatsen èn blogs van anderen met inspiratie over tantra, poëzie, seksualiteit en persoonlijke levenservaringen. Behalve mijn eigen creatieve stukken, wil ik dus ook anderen uitnodigen om een blog/tekst te plaatsen m.b.t. je eigen inspiratie. Daarbij is er ook de mogelijkheid om discussies aan te gaan en te reageren op elk geplaatste blog. Mijn intenties zijn om het onderwerp tantra en seksualiteit bespreekbaar te maken en om openheid en verbinding te scheppen. Je kunt mij je tekst, inspiratie, poëzie, you tube filmpje of eigen levenservaring opsturen door te klikken op reageren en je blog in te vullen en op te sturen in het veld voor reacties. Je blog is dan nog niet zichtbaar omdat ik deze zichtbaar moet maken. Om je blog zichtbaar te maken, maak ik voor elk nieuw opgestuurde tekst een nieuw pagina/bericht aan. Vervolgens kun je bij elke blog een reactie achterlaten door op reageren te klikken en je reactie, commentaar, mening in het reactieveld hieronder achter te laten … of je stuurt mij je tekst op via email waarna ik deze op de pagina zal plaatsen. Deze pagina en de pagina tantra blog en forum is niet bestemd voor commerciële doeleinden.

 

Tantra Massage Regio Limburg Roermond Tantra Levenservaring Gemert Noord-Brabant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>