Tantra massage

19976622-ornate-ethnic-henna-colors-vector-background-in-indian-style2.jpgTantra massage. Warmgeborgenheidte, geborgenheid, veiligheid, verbinding

 

Wat kun je van de massage verwachten? Tijdens de tantra massage hanteer ik geen specifieke technieken. Ik stem mij af op de energie en laat mij intuïtief leiden in wat in het moment juist aanvoelt. In de verbinding die op dat moment aanwezig is, voel ik aan of ik dichtbij kan komen of juist niet. Afhankelijk van de energie, maak ik niet alleen met mijn handen verbinding, maar ik gebruik ook heel mijn lichaam om verbinding te maken. Waar het mij om gaat is om terug te gaan naar de basaliteit van het aangeraakt worden. Aanraken en aangeraakt worden is een natuurlijke levensbehoefte. Juist die basaliteit van het aanraken maakt dat je helemaal kunt teruggaan naar jezelf. Juist die basaliteit maakt geborgenheid, veiligheid en verbinding mogelijk.

Boeddhistische mandalaIk hanteer drie hele belangrijke basisbeginselen die voor mij centraal staan met het geven van de tantra massage. Deze beginselen zijn:

  • Ademhaling
  • Aanwezigheid en
  • gelijkwaardigheid

De ademhaling is erg belangrijk om contact te maken met je innerlijke gevoelens en ook om in contact te staan met je omgeving. Ademhaling en aanwezigheid horen daarin bij elkaar, omdat de ademhaling niet bewust kan zijn wanneer je innerlijk/geestelijk afwezig bent. Dat betekent, je bewust zijn van je ademhaling in dit moment. Gelijkwaardigheid van mij tot de ander en van de ander tot mij, is van groot belang voor de stroming van energie. Alleen vanuit gelijkwaardigheid kan de energie stromen en zul je koshiva__parvati-tantramen tot die diepere verbinding met jezelf.

Boeddhistische mandala

Tantra bestaat uit twee woorden. Tan staat voor expansie en tra staat voor bevrijding. Een tantrische massage gaat over vrijheid en acceptatie in verbinding met jezelf en je omgeving. Tantrische massage gaat om voelen wat je ervaart en om in het hier en nu dicht bij jezelf te blijven. Dat kunnen en mogen gevoelens van opwinding zijn, maar ook eenheid, intimiteit, geborgenheid en Liefde. Een veilige en warme omgeving is heel belangrijk om in verbinding te kunnen en te mogen zijn met jezelf en om de massage op een Liefdevolle wijze te ontvangen en ondergaan. De inrichting en kleuren van de tantra ruimte zijn dan ook welkom en warm.

Wat centraal staat binnen tantra massage is de Liefde en respect die je hebt voor jezelf en voor de ander. Vanuit Liefde en respect ontmoet je elkaar en alleen dan kun je werkelijk aandacht geven aan iemand en ontvangen. Tantra massage is liefdevol en intiem aanraken in een wederzijdse lichamelijke verbinding. Werkelijk iemand aanraken en aangeraakt worden is als een openstellen, voor jezelf en de Boeddhistische mandalaander. Wanneer je hierin jezelf ontmoet, dan ontstaat er eenheid en valt de scheiding weg die er is tussen jou en de ander. Het is een totaliteit van jezelf ervaren zoals jij je voelt in het moment. En in die ruimte die wordt gecreëerd, kunnen en mogen alle gevoelens ontstaan. Het is een innerlijke ruimte waarin jij je geborgen en veilig mag voelen en waarin je geen sencuur hoeft te leggen op je gevoelens. Dat is openheid, dat is vrijheid en dat is intimiteit in zijn hoogste vorm. Tantra massage is een prachtige innerlijke en lichamelijke reis en jij bent hierin het centrum. Vier het leven, geniet en wees welkom in je lichaam.

Voor aanvang van de tantra massage, vraag ik toestemming of ik tijdens de sessie contact mag maken met jouw Lingam of Yoni. Je geslacht is een heilige plek lens5080652_1244100236Indian_Religion-Hinduismen het is dan ook belangrijk dat je er daadwerkelijk voor kiest om daar aangeraakt te worden. De tantra massage vindt plaats in een veilige, warme en sfeervolle ruimte op een futon op de grond. De tantra massage is voor mannen en vrouwen.

Voor Tantra massage regio Nijmegen kunt U gerust contact met me opnemen

 

19976622-ornate-ethnic-henna-colors-vector-background-in-indian-style2.jpg Tantra massage regio Nijmegen Gemert Noord Brabant19976622-ornate-ethnic-henna-colors-vector-background-in-indian-style2.jpg