Tantra coaching

Daniel BBBBB

Tantra heling-coaching is niet alleen voor beschadigde mensen, maar ook voor mensen die werkelijk in contact en verbinding aangeraakt willen worden. Uitgangspunt is verbinding, in verbale -en in lichamelijke communicatie. De kern en intenties van tantra heling-coaching zijn om juist het probleem aan te gaan en er niet van weg te gaan. 

Heling, geestelijke heling, is altijd iets wat je alleen bij jezelf kunt verrichten. Het kan nooit zo zijn dat een ander jou kan helen. Dat is dan ook een belangrijke intentie wanneer je ervoor kiest om hier te komen voor een afspraak en dat is dat zelfheling een belangrijk aspect vormt in ons levensproces, omdat juist in zelfheling onze grootste kracht schuilt. Tantra heling-coaching ondersteund hierin in jouwradhaa-krishna-EL78_l zoektocht, maar een stukje verantwoordelijkheid hierin, ligt ook bij jezelf.

Tijdens de tantra heling-coaching sessie houd ik jou dan ook een ‘spiegel’ voor. Verder kunnen ademhalingsoefeningen en contact gericht en lichaamsgericht aanraken een onderdeel zijn van de sessie(s). Het doel en de intenties van tantra heling-coaching liggen bij het aangaan van een zuivere verbinding, lichamelijke en geestelijke ontspanning en het bevorderen en doorstromen van de energie.                                          Dus zoekt u tantra coaching regio Best of tantra massage, dan kunt u gerust contact met me opnemen.

 

mooi

 

Tantra coaching regio Best tantra massage Gemert Noord-Brabant