Tantra workshop ervaringen

lo

12865988-edad-del-cobre-se-desvanecio-fondo-naranja-con-una-textura-abstracta-del-grunge-del-vintage-y-el-cen2.jpg12865988-edad-del-cobre-se-desvanecio-fondo-naranja-con-una-textura-abstracta-del-grunge-del-vintage-y-el-cen2Tantra workshop ervaringen

In oktober 2013 heb ik deelgenomen aan een tantra vierdaagse in kasteel de Schans. Bij hen heb ik in april 2014 ook een tantra weekend gevolgd. Mijn laatst afgeronde tantra workshop ervaringen bij Kasteel de Schans was een tantra jaartraject in 2015. Verder heb ik ook elders tantra workshop ervaringen opgedaan bij:

Theo de Klein van Abhika: Bij hun heb ik twee kashmirische tantra dagworkshops 12865988-edad-del-cobre-se-desvanecio-fondo-naranja-con-una-textura-abstracta-del-grunge-del-vintage-y-el-cen.jpggevolgd en twee meerdaagse workshop ervaringen opgedaan. 12865988-edad-del-cobre-se-desvanecio-fondo-naranja-con-una-textura-abstracta-del-grunge-del-vintage-y-el-cen2De kashmirische tantraweek en tantrisch ademen.

Soultantra van Jaqueline Snelder: Bij haar heb ik eenmaal een tantra driedaagse workshop ervaring opgedaan. Dat weekend was een onderdeel van een jaartraining, die ik overigens niet verder bij hen gevolgd heb.

Bliss your body van Wendy Doeleman: Wendy geeft tantra workshops, avonden en weekenden voornamelijk aan mensen van 20+ t/m 45 jaar met als voornaamste doel tantra bekend te maken onder de jongere garde.

 

12865988-edad-del-cobre-se-desvanecio-fondo-naranja-con-una-textura-abstracta-del-grunge-del-vintage-y-el-cen212865988-edad-del-cobre-se-desvanecio-fondo-naranja-con-una-textura-abstracta-del-grunge-del-vintage-y-el-cen2.jpg

 

Tantra Massage Regio Limburg Venlo Tantra Workshop Ervaringen Gemert Noord-Brabant