Tantra levenservaring

Daniel BBBBTantra levenservaring  is ishikvan mijn belevenis en ervaring, niet iets wat je kunt leren uit een boek. Het is een instelling die je hebt en het gaat voornamelijk over intenties. Tantra is het leven zelf en dus door te leven en jezelf te observeren in wie je bent tot jezelf en anderen, kan er bewustwording optreden. Tantra levenservaring betekent voor mij letterlijk ‘Ervaren’ van de stroom van het leven

Ik ben een autodidact op het gebied van mensenkennis en de wijze waarop de energetische interactie werkt m.b.t. mijzelf en mijn omgeving. Gedurende mijn leven heb ik geleerd om de energie helder en bewust waar te nemen, zowel bij mezelf als bij anderen, waar deze stroomt en waar deze stagneert en blokkeert. Mijn tantra levenservaring staat vooral in het teken van het steeds helderder en bewuster waarnemen van de energetische interactie met betrekking tot mijzelf en mijn medemens. Doordat ik beschik over een goede dosis zelfreflectie, zelfbewustzijn, openheid naar mezelf en mijn medemens, weet ik zuiver te blijven in intenties en te handelen in het (aan)raken van mensen, zowel op een lichamelijke als een energetische wijze.

In mijyab yumn persoonlijke levenservaringen en interacties heb ik geleerd om mij op een energetisch niveau samen te smelten met de ander waardoor je kan spreken van tantrische samensmelten. Tantrisch samensmelten klinkt ingewikkeld en er kan over gedaan en gesproken worden of het iets technisch is of dat je het kunt leren door bepaalde oefeningen te doen. Niks is minder waar. Mijn persoonlijke ervaring is dat het een kwestie is van reageren op energie die er dan wel of niet is waardoor de lichamelijkheid die je met elkaar deelt toe en af kan nemen afhankelijk van de intensiteit van de energetische interactie. Zo kan ik de energie, maar ook de blokkades bij de ander goed waarnemen en kan ik daarop anticiperen tijdens de tantra/tantrische massage. Wat voor mij ook goed waarneembaar is, is de mate van openheid van de persoon die een tantra/tantrische massage ondergaat. Zo voel ik ook of iemand juist in zijn seksuele energie blijft hangen waardoor de verbinding tijdens de tantra/tantrische massage kan ontbreken en ik voel ook wanneer de persoon in verbinding is met zijn/haar seksuele energie.

In wezen kun je dus zeggen, voordat ik mij verder ben gaan verdiepen in tantra middels cursussen en workshops, dat ik tantra zelf ontdekt heb in mijn dagelijkse levenservaring, zonder enige lessen van een leraar. Maar wat je ook kunt zegshiva__parvati-tantragen en wat voor iedereen ook zo geldt is dat tantra altijd en op elk moment opnieuw wordt uitgevonden. De leer bestaat, in taal, boek, geschrift en zelfs op video, maar de ontdekking wat tantra inhoudt, dat is wat ik persoonlijk heb mogen ondervinden in mijn eigen levenservaring en dat noem ik mijn tantra levenservaring. Dan wordt tantra, ongeacht de uitgebreide bestaande kennis, elke keer en op elk moment weer opnieuw geboren. En zo behoudt tantra zijn oeroude kennis en blijft tantra op hetzelfde moment ook jong en fris, door eigen kennis, zelfinzicht en levenservaring.

Dus bent u op zoek naar tantra massage voor Sittard regio in Limburg, neem dan hier contact met me op.

 

220px-KalachakraSera

220px-KalachakraSera

 

Tantra Massage Sittard Limburg Tantra Levenservaring Gemert Noord-Brabant