Over mij

Tantra massage EindhovenOver mij, Jeroen Asitha Bosgoogleee

Ik ben geboren Op 23 juni 1980 in Sri Lanka en ben geadopteerd door Nederlandse ouders op de leeftijd van 1 jaar en 9 maanden. Als kind werd ik altijd overspoeld door energieën van anderen en mijn omgeving en omdat ook mijn eigen emoties in de weg zaten, kon ik nooit goed het onderscheid maken wat van mij was en wat van anderen. Gedurende de laatste jaren heb ik een zeer fijngevoelige intuïtie ontwikkeld in wie ik ben en wie mijn medemens is m.b.t. het aanvoelen en (h)erkennen van andermans energie, blokkades en patronen. 

In mijn leven heb ik geleerd, om met vallen en opstaan, dichter bij mijn eigen kern te komen. Ik denk dat iedereen een dieptepunt in zijn/haar leven meemaakt. De diepte punten op geestelijk gebied die ik mee heb mogen maken, hebben ertoe geleid dat ik in het heden een grote innerlijke helderheid en inzicht in mezelf ervaar. Na het bereiken van een dieptepunt, is er alleen nog maar een weg omhoog. Door uit de bodem te klauteren waarin ik was geraakt, ben ik mij steeds bewuster geworden wie ik zelf ben en wie mijn medemens is. Door het verwerken en doorleven van scala aan gevoelens en emoties die ik in mijn leven heb ervaren, zowel de prettige als de onprettige, ervaar ik in het heden een diepe rust en stilte van binnen waardoor er veel innerlijke ruimte aanwezig is om zowel mezelf als anderen te Daniel b.kunnen ontvangen. Daniel b.En dat is ook wat ik uitstraal, rust en stilte.

Met mijzelf en door mijn bezigheden op tantrisch vlak, ervaar ik het leven nog voller, nog intenser en nog dieper. De verbinding en inzichten die ik in mezelf heb gevonden en verworven wil ik graag doorgeven op energetische vlak zowel in de verbale, lichamelijke en energetische interactie. Het geven van tantrische massage in Eindhoven regio zie en ervaar ik als mijn levensroeping. Voor mij is het een (ge)geven vanuit een diepe verbinding die ik met mezelf ervaar en alleen vanuit zuivere intenties kan en wil doorgeven.

 Ik groet jou met een Namasté wat betekent “Ik eer de God/Godin in jou”

images-1.jpg

Daniel b.Tantrische – Tantra Massage Regio Eindhoven Over Mij Gemert NooDaniel b.rd-Brabant