Contact

yin-yang

 

Shiva Jeroen Asitha Bos

dhanvantari@live.nl

Teutonenhof 11 Gemert

0629473318

sacred

 

 

 

 

 

 

 

Tantra massage Gemert Regio Eindhoven Noord Brabant

2 thoughts on “Contact

  1. Uit nieuwsgierigheid naar Tantra besloot ik een afspraak te maken met Jeroen voor een Tantra massage. Ik zat op dat moment behoorlijk in de put na een heftige gebeurtenis in mijn leven. Jeroen stelde me meteen op mijn gemak. Het verbaasde mij dat ik tijdens onze eerste ontmoeting al behoorlijk veel losliet en echt even mijn hart kon luchten. Die eerste massage was voor mij erg bijzonder. Inmiddels heb ik al een aantal massages gehad. Jeroen volgt tijdens de massage eigenlijk geen vast patroon maar laat zich leiden door zijn gevoel,hierdoor is geen enkele massage hetzelfde.Ook na de massage neemt Jeroen ruim de tijd om met je na te praten. Voor iedereen die twijfelt om een Tantra massage te ondergaan heb ik eigenlijk maar een raad, maak snel een afspraak je zult zeker geen spijt krijgen.
    Marcel.

  2. Drie maanden geleden besloot ik bij deze masseur een afspraak te maken voor tantra massage.
    Die eerste afspraak heeft inmiddels geleid tot veel vervolgafspraken. Jeroen weet op een hele fijne wijze je gerust te stellen en hij behandeld je met heel veel respect en zuivere intenties. Geheel onverwacht hadden die massages erg positieve bijwerkingen, enkele van mijn chronische aandoeningen verdwenen als sneeuw voor de zon, ik noem o.a. uitvalverschijnselen n.a.v. een hersenbloeding en drastische verlaging van de bloedsuikerwaarden (diabetes).
    Rob.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>